Edwin Keleti si Victor Ponta au debutat cu dreptul la clasa 3
Written by RallyZone   

In acest weekend Jack Daniel’s Rally Team a participat la Tess Really – prima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2011.

 Inceputul campionatului a fost pentru Jack Daniel’s Rally Team o provocare in care chestiunile de ordin tehnic si vremea capricioasa au dus la abandonuri si rezultate sub asteptari pentru unii dintre piloti. Pe de alta parte, debutul lui Edwin Keleti si a lui Victor Ponta la clasa 3 le-a adus un loc 5 si puncte pre?ioase pentru echipa.  Cu un Mitsubishi Lancer Evo 10 spectaculos pe probe, echipajul JDRT primeste 10 puncte la Tess Rally, in timp ce campionul en titre Gergo Szabo termina raliul pe locul 11, dupa un accident care i-a distrus partial partea din fata a masinii.

gergoszabo1 Gergo Szabo: Am avut ghinion, am ales si neinspirat cauciucurile, vremea ne-a dat peste cap pe toti . Am incercat din rasputeri sa recuperez timpii dupa ce mi-am rezolvat partial problemele tehnice, dar nu am reusit sa intru in primii 10 si sa punctez, cum mi-as fi dorit. Am mers mai departe pentru echipa si pentru ca nu pot abandona atata timp cat masina este functionala. Imi place sa duc lucrurile pana la capat. Va astept pe probe la urmatoarele etape si nu uitati – conduceti responsabil si nu  beti la volan!

Bogdan Nastase si Alexandru Popidan au fost pe locul 1 la Cupa Dacia si au contribuit alaturi de Edwin Keleti si Victor Ponta la castigarea unor puncte pre?ioase care au adus echipa JDRT pe locul 2 la Brasov.

Titi Aur si Karoly Borbely au abandonat dupa 5 probe, iar Catalin Berari si Mihai Sandu au abandonat inca de la inceputul raliului din cauza turbinei.

 Mihai Leu, Team Manager: Tess Rally a fost pentru Jack Daniel’s Rally Team un raliu cu ghinioane. Felicitari lui Valentin Porcisteanu pentru castigarea acestui raliu si felicitari tuturor care au urcat pe podium. Mai sunt 8 etape si ne vom lua revansa. Va astept la Targu Mures in mai, unde speram ca echipajele Jack vor avea rezultate foarte bune.

Jack Daniel’s Rally Team aduce in 2011 mesajul sau de responsabilitate cu urmatoarele echipaje: Gergo Szabo si Zoltan Kohler pe Mitsubishi Lancer EVO 9 si Edwin Keleti si Victor Ponta pe Mitsubishi Lancer Evo 10 la clasa 3, Catalin Berari, copilot Mihai Sandu, pe Mitsubishi Lancer Evo 10 la clasa 19 si Titi Aur si Karoly Borbely, tot pe Mitsubishi Lancer EVO 9 la clasa 3. Lor li se adauga echipajul de la Dacia Logan, format din Bogdan Nastase si Alexandru Popidan.