Masinile o iau razna in acest week-end la Cluj
Written by RallyZone   


burnoutPe 15 si 16 Mai, la Polus Center, are loc competitia internationala de Drift, King of Europe 2010.

Simultan cu etapa de drift KOE, la Polus Center, vor avea loc in acest week-end

7 evenimente spectaculoase, in premiera pentru Romania!

1. Prezentare oficiala - unicat in Romania - Mazda RX-7 de 500 cp

Saptamana aceasta, la Polus Center, iubitorii masinilor de viteza pot “gusta” putin din atmosfera zilelor care urmeaza – o Mazda RX-7 modificata pentru competitiile de drift este expusa pentru public. Puterea acestei masini japoneze este acum in jur de 500 cp, iar investitiile in modificari trec pragul de 10.000 Euro. Masini similare pot fi admirate in acest sfarsit de saptamana, in cadrul competitiei KOE.

 

2. Peste 600 de anvelope explodate - sacrificiu pentru motorsport

Anul trecut, pilotii de drift din Europa care au venit la Cluj, au consumat un numar de 472 de anvelope. Acestea au fost sacrificate in timpul celor doua zile de concurs, efectuand manevrele de derapaje prin care se caracterizeaza acest sport. In weekend-ul acesta, masinile in numar mult mai mare fata de anul trecut, se estimeaza ca vor exploda de peste 600 de anvelope pe care le vor exploda in cadrul concursului.

 

3. Bombe din difuzoare – muzica mai tare decat un Boeing 747 care decoleaza

La Cluj, in competitia de car-audio, vor participa masini cu sisteme de sonorizare care fac sunetul unui Jumbojet 747 care decoleaza sa paleasca! Daca un avion scoate 125 de dB, in competitiile de sunet, sunt masini care scot 160 dB! O presiune acustica ce transforma o masina intr-o bomba cu ceas. Supravietuirea intr-o astfel de masina este imposibila. Cum se intampla asta? Veti vedea la Polus Center, in acest week-end.

 

4. Record national de burnout, sambata ora 11.30

La Cluj, in parcarea de la Polus Center, va fi doborat recordul national de burnout – peste 25 de masini vor face burnout simultan, intr-un show plin de fum si adrenalina cum nu s-a mai vazut in Romania!

 

5. Napoca Rally Academy se da de-a latul

Echipajele Napoca Rally Academy din Campionatul National de Raliu vor face in zilele de sambata si duminica demonstratii de indemanare la bordul masinilor de competitie. Masinile de sute de cai putere cu tractiune integrala, conduse de cei mai tari piloti, printre care si Bogdan Marisca, vor face deliciul publicului aratand cum se conduce o masina 4x4 in cadrul unei competitii de un asemenea calibru. In plus, publicul va putea astfel face diferenta dintre condusul unei masini cu tractiune spate, cum sunt cele de drift, si cele cu tractiune integrala, cum sunt cele de raliu.

 

hp7l8608_resize6. Sexy car-wash, sambata ora 15.00

O surpriza la King of Europe – cele mai atractive masini din cadrul expozittei de tuning vor putea fi spalate la fata locului, de catre o echipa sexy de fete frumoase. Dornice sa se ude, dar sa si transforme o masina murdara intr-una curata, fetele isi vor da silinta sa foloseasca buretii si furtunul ca la carte. Asadar, in pauzele de drift, sambata si duminica, publicul va putea admira fetele la treaba in tricouri si costume de baie ude.

7. Miss Cluj vine la King of Europe!

Printre sute de cai putere, in acest sfirsit de saptamana, isi va face aparitia la Polus Center si frumoasa Alexandra Baies, un fotomodel de succes, fosta Miss Cluj.

Peste 50.000 Euro, sa modifici o masina

Publicul care va veni la King of Europe, va putea admira masini tunate, la care modificarile costa, in unele cazuri, mai mult decat pretul masinii initiale! In expozitiile de Tuning si Drift, sunt masini in care investitiile pentru styling, putere motor, mecanica si sisteme audio depaseste 50.000 Euro!

 

147 de masini pregatite se aliniaza in cea mai tare expozitie auto pe care a vazut-o Ardealul

In parcarea de la Polus Center, publicul poate vedea cele mai puternice 30 de masini de Drift din toata Europa, conduse de piloti din 13 tari, 64 de masini inscrise in concursul de Tuning, modificate masiv pe partea de styling, si peste 50 de masini inscrise in competitia de car-audio!