SCAUNUL OMP – LIDERUL MAGAZINULUI DE SENZATII
Written by RallyZone   

 

Bucuresti, 22 octombrie 2009 – Scaunul OMP – cea mai eficienta formula achizitionata de CAR România de la magazinul de senzatii.

 

1Revista CAR România, editia în limba româna a binecunoscutei reviste britance, realizeaza în numarul sau din octombrie un studiu de ... scaunologie. Având drept punct de plecare viata sedentara a omului modern, Costi Baches, autorul studiului, porneste în cautarea celei mai eficiente formule de scaun, care sa înglobeze confortul, calitatea, pretul si - de ce nu - senzatiile sportive.

Protagonistii au fost fotoliul unui S-Klasse - pentru ale carui avantaje trebuie sa dispui de 10.000 euro, scaunul de dentist Sirona - care, datorita celor 20.000 euro investiti ar putea sa te faca sa uiti pâna si de frica sau durere, scaunul Maxim - campionul fotoliilor de frizerie, care nu ofera însa si mobilitatea dorit si ... scaunul de metrou - capabil de o viteza pe care altfel nu mai ai cum sa o atingi în Bucuresti.

Singurul care înglobeaza toate calitatile dorite a fost descoperit pe stadionul echipei Steaua Bucuresti. Scaunul OMP îmbina exclusivismul, confortul, senzatiile sportive si mobilitatea. Este cel mai mobil scaun de birou de care, daca nu mai poti sa te desparti, ai posibilitatea de a alege si varianta cu adaptor pentru masina. Omologat FIA, scaunul OMP costa 1.699 lei si poate fi achizitionat de la COLINA MOTORS sau magazinul Steaua.

Lider în productia de echipamente sportive si motorsport, OMP este prima companie din lume care a echipat cu scaune de competitie bancile tehnice ale unui club de fotbal, în Italia. Prin parteneriatul pe care COLINA MOTORS l-a finalizat în luna august 2009 între F.C. Steaua Bucuresti si OMP, bancile jucatorilor de rezerva si echipei tehnice de pe stadionul Steaua au fost echipate cu scaune OMP, similare celor folosite în competitiile auto.

image001COLINA MOTORS, în calitate de reprezentant exclusiv OMP în România, comercializeaza atât varianta tuning, pentru echiparea autovehiculelor, cât si varianta pentru birou, la sediile sale din Baneasa, strada Pechea nr. 17-19 ?i Popesti-Leordeni, soseaua Oltenitei nr. 181