BRABUS – BEST BRAND 2010
Written by RallyZone   


BRABUS BEST BRAND 2010- cititorii AUTO MOTOR UND SPORT au desemnat BRABUS drept CEA MAI BUNA MARCA DE TUNING, pentru a cincea oara consecutiv -

2006, 2007, 2008, 2009, iar acum si 2010: pentru a cincea oara consecutiv, cititorii celei mai renumite reviste auto germane, AUTO MOTOR UND SPORT, au desemnat BRABUS drept cea mai buna marca de tuning.

Aproape 100.000 cititori au participat la votul al carui rezultat de necontestat a fost victoria marcii BRABUS: 49,2% dintre participanti au votat BRABUS ca fiind compania de tuning cu cele mai interesante produse, acordând companiei din Bottrop titlul de CEA MAI BUNA MARCA 2010, la categoria Companii de Tuning.

Al cincilea vot consecutiv pentru noi reafirma succesul filosofiei BRABUS de dezvoltare si realizare a unor autovehicule si componente tuning fascinante, exclusiviste, capabile de performante extraordinare., a declarat Prof. Bodo Buschmann, CEO BRABUS.

În acelasi timp, faptul ca am primit votul de cea mai buna marca de tuning, reprezinta pentru mine si echipa mea obligatia de a ne continua munca la fel de asiduu pentru a îndeplini si a depasi cele mai exigente asteptari ale fanilor si clientilor nostri.

 Colina Motors, unic importator BRABUS în România, comercializeaza produsele renumitei marci la sediile sale din Baneasa, str. Pechea nr. 17-19 si Popesti-Leordeni, soseaua Oltenitei nr. 181.

 Monica Necula

Director Comunicare si Servicii Clienti